top of page

Hvorfor lykkes noen?

Eller - hvorfor er ikke et godt produkt/tjeneste nok?

Visste du at noen av de beste produktene som er laget, aldri ble kommersielle suksesser, mens selskaper som Microsoft har blitt enormt velstående uten nødvendigvis å være best? Forenklet sagt ver vår erfaring at et selskaps bunnlinje ofte avhenger mer av dyktighet innen markedsføring og salg enn produktutvikling.

Hvorfor outsource salg?

Salg og markedsføring i 2023 krever høy kompetanse. Derfor har vi kun erfarne selgere og markedsførere tilknyttet oss. Vi har også lang erfaring med å selge produkter og tjenester innen bransjer som ligner på din, og vi er oppdatert på den omfattende kompetansen som kreves for å navigere i det komplekse salgslandskapet i 2023. Samtidig besitter vi den kunnskapen som bare kan oppnås gjennom å delta i hundrevis av salgsmøter og utføre tusenvis av telefonsalgssamtaler.

Høy kompetanse gjør at pengene brukes mer effektivt. Støttet av moderne teknologi, sørger vi for at flere av de potensielle kundene deres blir faktiske kunder.

Hva vi leverer
Vi tar vanligvis ansvar for å finne potensielle kunder, kontakte dem, gjennomføre salg og følge opp med mersalg i ettertid. Dette gjør vi gjennom telefonsalg, e-postkampanjer og markedsføring på sosiale medier og søkemotorer.

Vår påstand er at vi kan løse dine oppgaver mer profesjonelt og til en lavere pris enn både dere og våre konkurrenter. Vi er så sikre på dette at vi ikke krever oppsigelsestid før etter en måned. Vi ønsker kun kunder som tjener på å bruke oss.

bottom of page